Krastavci, tikvice i ostalo za 2018

Za sezonu 2018, Mare Pannonium Garden nudi  i semenke krastavaca, tikvica, bosiljka, boreča i malo egzota za 2018. Samo varijeteti koji su na stranicama "Ponuda..." su u podaji.  Kad odaberete one koje želite u svojoj bašti 2018., napravite spisak i pošaljite ga na svetionicar@gmail.com zajedno sa svojim generalijama, adresom i brojem mobilnog telefona. Semenke (i kasnije rasad) šaljem postexpressom u Srbiju, a ako živite u nekoj drugoj državi, dogovorićemo se oko isporuke i plaćanja. Sve semenke su 200 din kesica (već 6 punih godina cena nije promenjena). Ako kupujete paradajz ili slatku papriku, u kesici dobijate 30 (često i više) semenki, krastavaca ide po desetak semenki, isto važi i za tikvice i bundeve. Ljute paprike (osim Cayenne) se pakuju po 5-10 semenki, Cayenne se pakuje min. 30 u kesici. Bosiljak se pakuje po stotinak semenki u kesici. Za dodatne informacije, možete se javiti na 063/809 7252, navedeni mail, ili me potražite na društvenim mrežama.

 

Krastavci za 2018

 

Tikvice za 2018 za 2018

Diskrtetni dodir egzotike

Začini bosiljkom

Zaštiti sa Borago Officinalis (Boreč, Boražina)


Podeli

podeli

Svaki osmeh se računa a svaka lepa reč je zlata vredna. Javite i podelite sa drugima :)


O meni

about me

Rođen uz reku koja nije ni do kolena, proveo dobar deo života uz dve najveće reke, a onda preselio uz Tamiš  da gajim baštu na plaži jednog nestalog mora, u nadi da ću naći neku lepu školjku među strukovima paradajza. Ceo život tražio veliku vodu a završio kraj kanala na kraju bašte. Tamo gde šetaju najlepše sirene. Zelenooke  ;)


Za svaku priču i svaki dogovor:

Uredno odgovaram na sva pitanja i sugestije, narudžbine, pregovore, dogovore,... nemojte se libiti i da kažete ako Vam se nešto ne dopada, od pohvala niko nije napredovao ;).

Lako me je naći, adresa je Kajmakčalanska 12, 26000 Pančevo:


Umesto piva.... svaki klik na reklamu donosi 3-8 dinara, zavisi od reklame. Vas ne košta ništa, a meni možda donese novi najlon za plastenik do proleća, ko zna. Znači, klik po klik... ;)