Paprike ponuda za 2018, slatke i ljute

Za sezonu 2018, Mare Pannonium Garden nudi semenke slatkih i ljutih varijeteta paprike. Samo varijeteti koji su na stranicama "Ponuda..." su u podaji.  Kad odaberete one koje želite u svojoj bašti 2018., napravite spisak i pošaljite ga na svetionicar@gmail.com zajedno sa svojim generalijama, adresom i brojem mobilnog telefona. Semenke (i kasnije rasad) šaljem postexpressom u Srbiju, a ako živite u nekoj drugoj državi, dogovorićemo se oko isporuke i plaćanja. Sve semenke su 200 din kesica (već 6 punih godina cena nije promenjena). Ako kupujete paradajz ili slatku papriku, u kesici dobijate 30 (često i više) semenki, krastavaca ide po desetak semenki, isto važi i za tikvice i bundeve. Ljute paprike (osim Cayenne) se pakuju po 5-10 semenki, Cayenne se pakuje min. 30 u kesici. Bosiljak se pakuje po stotinak semenki u kesici. Za dodatne informacije, možete se javiti na 063/809 7252, navedeni mail, ili me potražite na društvenim mrežama.

 

Paprika slatke za 2018

 

Umereno ljute paprike

Paprike mnogo, ali baš mnogo ljute

Kako sam igrom slučaja zaturio originalne fotografije, nema opisa ni slika za još neke sorte koje su u ponudi: Carolina reaper, Trinidad Scotch bonnets,Trinidad Scorpion black i Tabasco


Podeli

podeli

Svaki osmeh se računa a svaka lepa reč je zlata vredna. Javite i podelite sa drugima :)


O meni

about me

Rođen uz reku koja nije ni do kolena, proveo dobar deo života uz dve najveće reke, a onda preselio uz Tamiš  da gajim baštu na plaži jednog nestalog mora, u nadi da ću naći neku lepu školjku među strukovima paradajza. Ceo život tražio veliku vodu a završio kraj kanala na kraju bašte. Tamo gde šetaju najlepše sirene. Zelenooke  ;)


Za svaku priču i svaki dogovor:

Uredno odgovaram na sva pitanja i sugestije, narudžbine, pregovore, dogovore,... nemojte se libiti i da kažete ako Vam se nešto ne dopada, od pohvala niko nije napredovao ;).

Lako me je naći, adresa je Kajmakčalanska 12, 26000 Pančevo: