Paradajz ponuda za 2017 (od L - P)

Za sezonu 2017, Mare Pannonium Garden nudi semenke 185 varijeteta paradajza iz regiona i celog sveta. Samo varijeteti koji su na stranicama "Ponuda..." su u podaji. U delu sajta gde su opisani svi varijeteti iz kolekcije, stoji oznaka koji su u ponudi a koji nisu. Kad odaberete one koje želite u svojoj bašti 2017., napravite spisak i pošaljite ga na svetionicar@gmail.com zajedno sa svojim generalijama, adresom i brojem mobilnog telefona. Semenke (i kasnije rasad) šaljem postexpressom u Srbiju, a ako živite u nekoj drugoj državi, dogovorićemo se oko isporuke i plaćanja. Sve semenke su 200 din kesica (već 6 punih godina cena nije promenjena). Ako kupujete paradajz ili slatku papriku, u kesici dobijate 30 (često i više) semenki, krastavaca ide po desetak semenki, isto važi i za tikvice i bundeve. Bosiljak se pakuje po stotinak semenki u kesici. Za dodatne informacije, možete se javiti na 063/809 7252, navedeni mail, ili me potražite na društvenim mrežama.


Podeli

podeli

Svaki osmeh se računa a svaka lepa reč je zlata vredna. Javite i podelite sa drugima :)


O meni

about me

Rođen uz reku koja nije ni do kolena, proveo dobar deo života uz dve najveće reke, a onda preselio uz Tamiš  da gajim baštu na plaži jednog nestalog mora, u nadi da ću naći neku lepu školjku među strukovima paradajza. Ceo život tražio veliku vodu a završio kraj kanala na kraju bašte. Tamo gde šetaju najlepše sirene. Zelenooke  ;)


Za svaku priču i svaki dogovor:

Uredno odgovaram na sva pitanja i sugestije, narudžbine, pregovore, dogovore,... nemojte se libiti i da kažete ako Vam se nešto ne dopada, od pohvala niko nije napredovao ;).

Lako me je naći:


Umesto piva.... svaki klik na reklamu donosi 3-8 dinara, zavisi od reklame. Vas ne kota ništa, a meni možda donese novi najlon za plastenik do proleća, ko zna ;)

Prvi prvi na skali

Originalne, motivacione i zabavne čestitke/razglednice sa motivima iz moje bašte, 21x10cm, sa belom ameriken kovertom. Cena: 100 dinara.

Penzin - sve o trećem dobu!

Vesti i priče o onome što nas čeka, o onome što možemo učiniti već danas da nam sutra bude bolje... O svima nama, za sve nas...