Knjiga "Paradajz u boji"

Po opšteprihvaćenim merilima, ne spada u umetnost po svojoj temi, ali veliča umetnost stare bašte, boje koje su nestale sa naših trpeza, oblike, akvarele mirisa i snažne impresije koje ostavljaju ukusi starog povrća. Napisana je na drugačiji način, neopterećena naukom i suvim nabrajanjem tehničkih i botaničkih detalja. Mnoge fotografije koje su u knjizi bi mogle s ponosom da budu deo bilo kojeg zida, a materijal koji prati ovu knjigu (flayeri, posteri, panoi, video...) po mnogo čemu imaju umetničku crtu. Više o samoj knjizi, možete pogledati u videu ili pročitati na blogu. Ona je moje najbolje i gde god da idem, nosim je u sebi.


Podeli

podeli

Svaki osmeh se računa a svaka lepa rečje zlata vredna. Javite i podelite sa drugima :)


O meni

about me

Rođen uz reku koja nije ni do kolena, proveo dobar deo života uz dve najveće reke, a onda preselio uz Tamiš  da gajim baštu na plaži jednog nestalog mora, u nadi da ću naći neku lepu školjku meÄ‘u strukovima paradajza. Ceo život tražio veliku vodu a završio kraj kanala na kraju bašte. Tamo gde šetaju najlepše sirene. Zelenooke  ;)


Za svaku priču i svaki dogovor:

Uredno odgovaram na sva pitanja i sugestije, narudžbine, pregovore, dogovore,... nemojte se libiti i da kažete ako Vam se nešto ne dopada, od pohvala niko nije napredovao ;).

Lako me je naći, adresa je Kajmakčalanska 12, 26000 Pančevo: