bašta svetioničara

Kratke, žive priče o bašti i oko nje

Dok radim oko biljaka, volim da slušam muziku ili razgovaram sa nekim. Ponekad, volim samo da slušam o oblasti ili temi koja me zanima. Video prilozi na YT su fantastični, društvene mreže rtakođe, ali zahtevaju da se bude uz ekran i vidi šta se tamo dešava. Potkasti su nešto slično radio program po izboru. Pustiš, slušaš i sve vreme radiš ono što treba da se uradi tog trenutka.

Radeći na potkastu iz sasvim druge oblasti (biciklizam), palo mi je na pamet da nisam nigde naišao na potkast o bašti na našem jeziku. Za razliku od videa, potkast traži samo da imate neki mikrofon i najobičniji program za snimanje zvuka. I da volite i znate da pričate na neku temu. Koliko će biti uspešan, zavisi i od slušalaca, od njihovih komentara, pohvala, predloga i kritika.

 

Ovo nije zamišljeno kao gomila mojih monologa na neku temu, ali u vreme kad se snimaju ovi potkasti, uglavnom smo svi po baštama i plastenicima, pa je teško naći nekog sagovornika, obećavam, kad se malo srede bašte i svi udjemo u opušten mod zalivaj-odmaraj, biće i sagovornika (potrudiću se da "nahvatam" baštovane iz celog regiona). Tema nikad neće nedostajati, sagovornika takođe, ostaje samo da i na Vas ostavim(o) dovoljno dobar utisak, pa da nas malo hvalite i kudite, predlažete, komentarišete i s drugima delite ovo. Jer bez Vas, ovo je samo "pričanje zidu", a ono pre ili kasnije dosadi :)

Najave novih potkasta ćete moći da nađete na stranici Mare Pannonium Garden na FB i Twitteru.

Pozdravlja Vas Debeli baštenski zmaj, uživajte.

p.s. ovo je tek radna verzija ove stranice, još ne znam kako će na kraju izgledati, ali nema veze, samo kliknite na PLAY dugme i uživajte :)

Podeli

podeli

Svaki osmeh se računa a svaka lepa rečje zlata vredna. Javite i podelite sa drugima :)


O meni

about me

Rođen uz reku koja nije ni do kolena, proveo dobar deo života uz dve najveće reke, a onda preselio uz Tamiš  da gajim baštu na plaži jednog nestalog mora, u nadi da ću naći neku lepu školjku među strukovima paradajza. Ceo život tražio veliku vodu a završio kraj kanala na kraju bašte. Tamo gde šetaju najlepše sirene. Zelenooke  ;)


Za svaku priču i svaki dogovor:

Uredno odgovaram na sva pitanja i sugestije, narudžbine, pregovore, dogovore,... nemojte se libiti i da kažete ako Vam se nešto ne dopada, od pohvala niko nije napredovao ;).

Lako me je naći, adresa je Kajmakčalanska 12, 26000 Pančevo: