Paprike, krastavci, tikvice i ostalo, ponuda za 2021

Za sezonu 2021, Mare Pannonium Garden nudi semenke slatkih i ljutih varijeteta paprike, krastavaca, tikvica, egzotičnog povrća i bosiljka. Samo varijeteti koji su na stranicama "Ponuda..." su u podaji Kad odaberete one koje želite u svojoj bašti 2020., napravite spisak i pošaljite ga na svetionicar@gmail.com zajedno sa svojim generalijama, adresom i brojem mobilnog telefona. Semenke (i kasnije rasad) š¡aljem postexpressom u Srbiju, a ako živite u nekoj drugoj državi, dogovorićemo se oko isporuke i plaćanja. Sve semenke su 200 din kesica (već 9 punih godina cena nije promenjena). Ako kupujete paradajz ili slatku papriku, u kesici dobijate 30 (često i više) semenki, krastavaca ide po desetak semenki, isto važi i za tikvice i bundeve. Ljute paprike (osim Cayenne) se pakuju po 5-10 semenki, Cayenne se pakuje min. 30 u kesici. Bosiljak se pakuje po stotinak semenki u kesici. NE PAKUJEM MANJE i NE MEŠAM VIŠE SORTI U JEDNU KESICU!!! Za dodatne informacije, možete se javiti na 063/809 7252, navedeni mail, ili me potražite na društvenim mrežama.

 

Paprika slatke za 2020

ljute paprike

Krastavci

Tikvice, egzote i ostalo

u ponudi su i BEogradska bela i zelena prugasta tikvic i dinje Kantalupe i Piel de Sapo (Božićna)
BG bela i Zelena prugasta

Podeli

podeli

Svaki osmeh se računa a svaka lepa rečje zlata vredna. Javite i podelite sa drugima :)


O meni

about me

Rođen uz reku koja nije ni do kolena, proveo dobar deo života uz dve najveće reke, a onda preselio uz Tamiš  da gajim baštu na plaži jednog nestalog mora, u nadi da ću naći neku lepu školjku meÄ‘u strukovima paradajza. Ceo život tražio veliku vodu a završio kraj kanala na kraju bašte. Tamo gde šetaju najlepše sirene. Zelenooke  ;)


Za svaku priču i svaki dogovor:

Uredno odgovaram na sva pitanja i sugestije, narudžbine, pregovore, dogovore,... nemojte se libiti i da kažete ako Vam se nešto ne dopada, od pohvala niko nije napredovao ;).

Lako me je naći, adresa je Kajmakčalanska 12, 26000 Pančevo: