Paradajz ponuda za 2024 (od R - Ž)

Za sezonu 2024, Mare Pannonium Garden nudi semenke 123 varijeteta paradajza iz regiona i celog sveta. Samo varijeteti koji su na stranicama "Ponuda..." su u podaji. U delu sajta gde su opisani svi varijeteti iz kolekcije, stoji oznaka koji su u ponudi a koji nisu. Kad odaberete one koje želite u svojoj bašti 2023., napravite spisak i pošaljite ga na svetionicar@gmail.com zajedno sa svojim generalijama, adresom i brojem mobilnog telefona. Semenke (i kasnije rasad) šaljem postexpressom u Srbiju, a ako živite u nekoj drugoj državi, dogovorićemo se oko isporuke i plaćanja. Sve semenke su 250 din kesica. Ako kupujete paradajz ili slatku papriku, u kesici dobijate 30 (često i više) semenki, krastavaca ide po desetak semenki, isto važi i za tikvice i bundeve. Bosiljak se pakuje po stotinak semenki u kesici. NE PAKUJEM MANJE i NE MEŠAM VIŠE SORTI U JEDNU KESICU!!! Za dodatne informacije, možete se javiti na 063/809 7252, navedeni mail, ili me potražite na društvenim mrežama.


Podeli

podeli

Svaki osmeh se računa a svaka lepa rečje zlata vredna. Javite i podelite sa drugima :)


O meni

about me

Rođen uz reku koja nije ni do kolena, proveo dobar deo života uz dve najveće reke, a onda preselio uz Tamiš  da gajim baštu na plaži jednog nestalog mora, u nadi da ću naći neku lepu školjku meÄ‘u strukovima paradajza. Ceo život tražio veliku vodu a završio kraj kanala na kraju bašte. Tamo gde šetaju najlepše sirene. Zelenooke  ;)


Za svaku priču i svaki dogovor:

Uredno odgovaram na sva pitanja i sugestije, narudžbine, pregovore, dogovore,... nemojte se libiti i da kažete ako Vam se nešto ne dopada, od pohvala niko nije napredovao ;).

Lako me je naći, adresa je Kajmakčalanska 12, 26000 Pančevo: